Een mistige en regenachtige zondag in Seattle. Deze dag ook weer hoog en droog in het Washington State Convention Center doorgebracht. Meer over hetzelfde en nog meer ontspannen. Het was natuurlijk zondag.

Catering, dwz voor lunch, was het hele weekend buiten de deur. Bij Chipotle Mexican Grill is het  altijd in de rij staan. Helemaal tussen de middag. Ondertussen geleerd dat je de app moet gebruiken. Kan je je tasje met burrito bowl of wat dan ook gewoon ophalen zonder in  de rij te staan.

Om een uur of drie ‘s middags alles weer afgelopen en heb ik het Convention Center verlaten. Op pad naar de Rub with Love Shack voor een salmon burger. Salmon burgers zijn waarschijnlijk de enige burgers die behalve lekker, ook gezond zijn.

Spannend zondag in Seattle

Ook op een zondag in Seattle kan je spannende dingen beleve.. Onderweg naar Rubbed with Love liep ik tussen twee ambulance trucks van de brandweer, twee politieauto’s reden net weg.

Opeens gaat al het geluid af van een van de ambulances en ik zie iemand als een blote Jezus Christus achter het stuur die probeert er met de ambulance er vandoor te gaan. Duidelijk een patiënt / junk die achter in de ambulance hoorde te liggen. Samen met iemand die ook wat doortastender was op het kruispunt staan springen en zwaaien om de politieauto’s die net wegreden weer terug te krijgen.

Seattle Police

Grote paniek later omdat het leek dat er geschoten zou worden. Het geschreeuw Get Down! Get Down! Krijg mensen hier snel in beweging. Liep allemaal goed af.

Kwartiertje later buiten bij Rub with Love, in een aangenaam najaars zonnetje, een van de beste salmon burgers ooit gegeten. Wilde zalm natuurlijk. Gevangen met een haak en niet gekweekt zoals de Europese (roze)  zalm.

salmon burger

De de meer dan geweldige Salmon Burger bij Rub with Love.

Terwijl het zondag in Seattle nog avond was, was het in NL al maandagochtend.