web analytics
Nashville Touch-down

Nashville Touch-down

 

Vanavond aangekomen in Nashville. Tussen de middag door de shuttle afgezet op het vliegveld. van Memphis. Viel al meteen op dat er geen incheck-balie was voor de maatschapij waarmee ik zou vliegen. Ge!

Later even Googlen leerde dat het om een maatschappijtje ging met een eigen terminal(tje) aan de andere kant van het vliegveld.

Bellen voor een shuttle. Ze zijn hier dol op shuttles lijkt het. Telefoon aan de muur in het vliegveld werkte niet goed. Ik kreeg in ieder geval niet de vliegmaatschappij aan de lijn die ik nodig had.  Buiten maar even kijken bij de mensen die het verkeer van de busjes en taxis regelen. ‘Hi Sweety. Cann’I help ya?’

Met mobiel van een van de verkeersregelaars kon ik prima bellen en een busje van South Western Express kwam binnen een paar minuten. In de rustige ouderwetse lounge van de kleinschalige vliegnaatschappij rustig kunnen werken en het blogje kunnen updaten.

Tijdens het wachten viel me als op dat sommige passagiers een beetje zenuwachtig waren. Ik verwachte ook geen 747, maar het was inderdaad wel een klein vliegtuigje (voor zes passagiers) waarmee we de lucht in zouden gaan.

Stormachtig weer en twee tienermeisjes als piloten 🙂 Ging allemaal prima natuurlijk. Voor een van de passagiers wad het de eerste keer vliegen. Na deze vlucht valt voor hem alles verder mee.

Veilige touch-down op Nashville Airport in ieder geval met het schommelde vliegtuigje. De bus naar downtown nam wel wat tijd in beslag, vooral door het wachten.

Op aanraden van een van de passagiers van het vliegtuigje uit Memphis had ik de Uber app geinstalleerd. Die bleek echter niet te werken doordat mijn creditcard per 1 januari is verlopen. Leter nog eens kijken.

Reageren is niet mogelijk.